( TEST ) Ska beställa från hööks :)

( Ska testa gjöra ett tidinställt inlägg idag )

Hej ska beställa från hööks idag :)

Ska beställa :



Hästgodis Äpple 150g Lincoln
luva (rosa)

Pannband (rosa)

Allroundschabrak Ponny Showmaster (rosa)



Det kan vara fler saker men det får vi se :)


Haha är med Anja !! :)

 Haha :) Ska göra något annat nu så hejdå ! :)

 HIHI :)

La bara upp någon snabb bild nu men hejdåå !!


Glömmde !!

Hittade en till bild som ajg glömmde lägga upp i förra inlägget :)

 Hihi lite stor klubba :)

Hare bäst :) Nu ska jag snart till Anja :)



Bilder från..

Hej nu kommer det lite bilder som jag inte har laddat upp än eftersom att jag inte har hunnit :)

 <-- Klang - Kling -->

 Min lilla Klaang ! <3

 Tumme upp Klang !



 Haha !

 Haha det är vi det Kling och Klang ! <33

 Klang och lilla söta napolion :)

 Mumms ... Ser gott ut blåa spagettisar :)

  Mumms....


 Haha Klang min lilla Klang <33

 Mumms bullens korv och blåa och lila spagettisar ;)



 Jag den bäste Kling ;)



 Jag den bäste Kling och den sötaste lilla Napolion i plast kassen :)


 Också måste man ju skydda kläderna när man äter färgad mat så vi tog på oss plast kassar på kläderna :)



hare häst i bäst :)


Här kommer bilderna <33






Tack för idag hare gott igel kott :) Nu ska jag och fiska :) Hej dåå ""


Glassdags !

Hej hej glassdags nu !! Nu är det glass dags :) Ska följa mamma och köpa glass så jag hinner inte mer nu hej då !

^^ Hare bäst ^^


Det blev ju bra !!

hej hej ! Nu har ag äntligen slingat luggen :) Det blev super bra <33 Blev jätte nöjd med färgen det var precis den gröna som jag ville ha ;) Har inga bilder nu eftersom att jag har mammas dator, men om ni väntar till jag kan använda den stora datorn så kan jag lägga upp bilder då men om ni inte årkar vänta så kan ni ju alltid gå in på www.srkbast.blogg.se fast där kanske det inte syns jätte bra men ...


Bara för skojs skull så kan jag gjöra någon ting i paint eller något :)




Hihi Nu blir det att HÄMNAS här !!

Moahahahaha !! Nu ska jag ge igen på dig Jossan med bilden prins ior nörd hihi :P Har gjort en likadan bid på dig hehe !! hohohahahihi !! Lite skoj var det ju men det vra roligare att gjöra en likadan bild på dig :) hehe !!


 Haha !! Snygg va !!

Ska vara med Jossan men...

Hej ska vara med jossan idag men vet inte riktigt vars vi s ak vara ringde henne nyss och hon ska ringa upp nu så jag tänkte att jag gjör ett inlägg om det :)  Hehe , vet att det kanske låter lite konstigt att jag skriver om det hehe :} Men jag kände att jag var sugen på att blogga kan lägga upp lite gammla bilder medans jag väntar på att hon ska ringa upp :D

okej hinner inte hon ringer nu !!


Hej ska få rida LEO igen ""

Hej ska få rida leo igen klockan halv 6 :) Längtar jätte mycket det känns som att jag ska spricka :)



PRINS IOR <33

 <33


Ny design IGEN!

Hej har en ny design till bloggen IGEN! ganska dålig kvalla men bilden på mig är tagen med webbcam och den tar inte så bra bilder ! :) Men det funkar ju ska försöka fixa till lite nu så det kommer kasnke att bli lite bättre kvalla snart :) :D


Idag har jag :)

Hej idag har jag varit med Amanda och Lovisa på stan :) det ar s¨där roligt för det ar s´å varmnt så man blev helt slut i huvudet sen cyklade jag och Lollo / Lovisa hem till mig :>) Det var skoj för direkt som vi kom hem så skulle vi ut till en flåtte där fick vi hoppa upp på och så fick vi bada från den det var jätte skoj :) Sen for vi hem och bytte om efter det så hade Lovisa matlag eller vad det nu hette :D Så jag fick följ och äta middag med dom :) Det var jätte gott vi åt grillat med potatis :) Sen åt vi efterrätt :) mumms..
Det avr rabarberpaj fast jag gillar egentligen inte paj så jag åt bara degen :) Och så åt jag ju glassen som var till :] Det var super skoj och gott :)  Sen for vi hem från Lollo och hem till mig för att byta till badkläder igen :) Sen mötte pappa oss så vi for till PO och åkte gummi ring efter deras båt :-] Super skoj fast jag trodde att jag skulle tappa rösten för jag skrek så mycket fast som tur avr så rymmdes båte jag och Lollo sammntidigt :) För annars så skulle jag alldrig våga för det blir mycket läskigare att åka ensamen ... Men nu måste kag gå hej då hare gött sommaren ut :)



( Föresten förlåt för att det har bliivt så kiatigt ed att jag ska slinga håret men jag är bar så peppad.. )

Ska jag eller INTE ??!!

Ska jag eller inte färga håret grönt eller turkost ?! Jag vill veta grönt vill jag men jag vet inte om ni kommer att tycka det blir bra men turkost vill jag också men jag vet inte om det blir bra heller så vad tycker ni ?? Säg snälla säg hälst innom nästa vecka :) För då ska jag fara och kolla på färger ;] Men jag vet inte villken färg nyss sa jag bästemmt att jag ville slinga i turkost men nu börjar jag kolla igen på bilder på google och då börjar jag fundera igen om jag ska färga i turkost eller grönt ... Hmm.. Båda är ganska annorlunda och båda är fina men villken det vet jag ej.. Mne jag får fundera och fråga folk vad dom tycker :)

BYE !! Ska gjöra ett till inlägg snart för att säga vad jag gjort idag :)


Design ^^ NY ^^

Hej har en ny design hoppas ni gillar den :) själv tycker jag att den blev ganska söt :D Hinner inte mer nu ska bada Hej då ! ^^ Föresten det blev typ turqost vet inte hur det stavas men .. men .... ^^

BYE !! ^^


Tack för dina komentearer Frida !

Tack frida du tycker precis som jag både grön och rött :) Tack etfer som att duinte hade länk till någon blogg så svarar jag så här :) Tack också till er anndra att ni komenterade och säger vad ni tycker :) <3 :)

Det är jätte svårt att bestämma sig nu börjar ag tänka på rosa igen fast endå inte för det är jätte många som har detoch man vill ju som vara lite udda :) Men det kan bli grön för det tyckte pappa också så nu vet jag att en till vill det :)


Sova med Anja i stugan <33

Hej ska sova med Anja idag ! Det ska bli skoj vi ska sova i deras stuga i gaxmark :) Eller hur det nu stavas men vi ska sova mdär i alf :) Har Längtat efter Anja hela helgen så det ska bli mjätte roligt att träffa henne igen :) Det ska också bli skoj att se hur hon passar i lite rödaktigare hår :) Hinner inte mer nu hej då ! Hare gött !


Ridt idag;)

Hej idag har jag ridit på en ganska stor häst som hette Leo :) Han var jätte lydig han kunde spansk skritt eller vad det nu heter på komando :) Och stegra på komando backa på komando om man stod några meter från honom typ 5 meter eller mer :) Han stod blixt still i stall gången utan att vara fast spänd fast deet kanske inte var det heftigaste :) Men han kunde också flytta baken eller framdelen om man bara tillade på den del man ville flytta :) Hon försökte träna honom att gjöra så att man bara hunde rida med en ring punt halsen som bara satt löst som jag fick rida med sen :) Det avr jätte roligt att sitta på då han gjorde spansk ritt eller vad det nu heter :) Och att gjöra så att han gjorde det :) Man som lyfte på benen med höga knän sen gjorde han spansk ritt efter man gjorde så :) Alltså han gjorde spansk ritt medans man gick framför eller bredvid och gick med höga knän :) och om man bara holl fingret upp så backade han det var jätte roligt :) Fast man kunde ha fingret vid midjan och endå backade han det avr faktiskt ganska roligt att rida en sånduktig häst :) Det avr en liten roligt sak hans pappa hade känat in 400 miljoner på trav och Leo själv hade bara känat in 850 tror jag att det var.. Lite skolnad hehe ! :) Men näst gång som jag ska fara dit så ska jag få rida i skogen och då ska jag rida med sadel för han hade jätte hård manke hehe !! <33 :)

Hare gött igelkött :)


Ongrat mig ..

Hej jag har tänkt på en sak alla vill ju att jag ska slinga luggen rosa fast jag tror tyvär inte det för det är så många som har så jag tror grön fast om ni kommer på någon annan färg så säg gärna till i en komentar eller öga mot öga :) Bara ni säger till :) Säg någon av dom här färgerna som ni tycker helst :)

1. Grön ( Mitte emellan mörk och ljus )

2. Blå ( ljus )

3. Blå ( Mörk )
 
4. Orange ( Knallig )
 
5. Röd

6. Lila ( Mörk )
 
7. Lime grön

8. Grön ( Mörk )

9. Grön ( ljus )

10. Lila ( ljus )


Fast jag tror nog att det blir grön för det syns ganska bra och den är ganska knallig och ovanlig :) Man blir lite anorlunda då :)

<3  ;)

Hoppas att ni svarar ärligt :)

Fråge stund !

Hej jag har en liten fråga jag tänkte kanske slinga min lugg i någon rolig färg . Så nu har jag en fråga villkn färg ?

1.
2.






1 eller 2 ??

komentera och säg vad ni tycker skulle passa på mig :)

RSS 2.0