Godnattkram !

Hej nu säger jag godnatt efter som jag inte hinner mer så lägger jag bara upp en bild :)

 Med den här bilden ger jag er varsin godnattkram !

Godnattkram till er alla • Moa

Tack för allt Jossan !

Tack Jossan för att du är så snäll !

Hej sissat för idag ! ♣

Hej nu bloggar jag igen men nu sissta för idag :)

Imorrn har jag planerna ♣´

♣ vakna ovanligt tidigt om det går och blogga lite men bara om jag hinner och årkar stiga upp hehe ...

♣ äta frukost .

♣ fara till skolan . ( Årkar typ inte det )

♣ Fara hem eller till någon eller kanske ta med någon hem :)


 me !


Lite om idag :

Jag var och badade med ellen , Thelma och kelsie :) vi hade roligt hela dan och badade tills vi inte årkade mer fast du stängde dom också :) Så nu är jag ganska trörr .. Phu ... 


Hej !

Hej Hej ! Jag har helt glömmt bort bloggen i veckan ... Så jag tänkte att jag kunde blogga lite nu :) För jag bara måste berätta lite saker som har hänt nu som jag inte har hunnit skriva om ennu :) Jag börjar med i förr går :) Då var jag och Anja barnvakt åt hennes lilla syster ... Phu.. Det var jobbigt , hon ville inte gjöra något som vi sa till henne och så sölade hon hela tide med maten också och när vi sa att hon skulle gå i säng så började hon gnälla .... Åh det var inte precis min dag det . Men vi fick var sin hundralapp för jobbet så nu kan jag köpa lite fler häst saker till prins ior eller något..Sen så har jag ju också åkt slalom med Fanny. Först så åkte vi i klutmark och där åkte vi mest i skogen och så.. Men i skogen så rammlade Fanny och så kom jag efter och for över henne HAHAHAHAHA! Det jorde både ont fast det var lika skoj också :) Dan efter det så åkte jag och fanny i vitbergsbacken där rammlade i inte lika mycket men sista åket så rammlade vi i liften och vi hann inte åka upp så långt och när vi kom ner till liften igen så hade dom stängt ....

Mvh Moa ♥


Recept på blåbärs muffins !

Klar på ca 35 minuter.                                         


Ingredienser !



100
100 g smör
2 2 st ekologiska ägg
1.5 1.5 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
2 2 dl ekologisk mjölk 3%
1 1 st citron, skalet
4 4 dl vetemjöl
2 2 tsk bakpulver
1 1 nypa salt
200 200 g frysta blåbär


Gör så här :

1. ugnen ska vara på 175 grader varluft om du så vill att dina muffins ska bli stora eller så ska ugnen vara på 200 grader varmluft om du vill att dom ska bli små. 

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.

3. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt. Varva smeten med blåbär i formarna, fyll dem till 2/3.

4. Sen så ska som gräddas i cirka 20 minuter om du valde att gjöra stora muffins , eller 12-15 minuter om du valde små.


Tips till dej !

När det står varmluftsugn i receptet, men du bakar med vanlig ugn, höj temperaturen i din ugn med runt 20- 25 grader så blir det bra.


Hej idag !

hej idag har jag inte gjort så mkt jag har mest slappat :) det ska bli skoj för jag och kanske naja ska äta upp vårt pepparkaks hus idag mmmm.... det ska bli gott :) men det var inte säkert att anja kunde komma men om inte så får väl bara jag och min store bror äta upp det :) fast kanske någon av hans kompisar också :)

Jag längtar fast jag hoppas också på att någon av mina kompisar kan komma och vara med mig fast det kommer säkert gå eftersom att jag tror att det går för anja om inte så ska jag ringa någon annan :) men hoppas att det går för anja :) Mer kommer ag inte på på det här inlägget som passar inte så jag måste nog säga hejdå !....

Eller vänta !

Jag kom på en sak som jag inte har sakt ennu jag red Troja i tisdags och ellen i torsdags :) Och Anja red ju också i tisdag hela hennes grupp har fåt hoppa upp till h3b :) hon fick K-G och han är stallets minsta ponny och hon är inte van vid små ponnyerna så det vra ganska skoj att se när hon sat där och stuttsa men det avr inte så konstigt att hon sutsa efter som att hon brukar rida dom stora ponnyerna och då är det ju typ hur skumpigt som helst typ som mig... Jag är inte så van vid stora galppsrong så då har jag lite svårt att sitta i galpppen men med dom små gå det bättre :) :)

Mvh Moa ♥

NY!♥

Hej har ny design på bloggen tycks??? Blev ganska nöjd med den men inte så mycket :] Så det skulle vara nsnåällt om ni kunde säga vad ni tyckte :) tack på förhand :)

mvh Moa ♥


Hej hej !

Hej alla mina läsare fast det är säkert inte så många så jag vill veta hur många som brukar läsa min blogg så det skulle vara bra om du har läst bloggen att du komenterar en gång ialf på det här inlägget det skulle vara min dröm !

Så tack på förhand ! :)

MVH Moa :)

Okej det här inlägget måste bli längre om ni är sugna på att höra vad jag gjort idag så ska ni fortsätta läsa :)

Idag har jag farit till stallet för att jag trodde att kursen avr idag fast den var imorrn , PINSAMT ! Men tack vare min snälla pappa så kom han ochhämtade mig :) Men sen så har jag avrit hemma och spelat tv spel och ätit och vilat för jag fick inte sova så mycket inatt men dagen är ju inte slut så snart ska jag ringa anja och fråga om jag kan vara med henne idag :) Mer hinner jag inte på det här inlägget för jag ska ringa nu hej då!!! '

mvh Moa igen! <3<3<3


Äntligen!!!

Äntligen har jag kunnat ladda upp nya bilder !Här kommer alla bilder i ett enda inlägg , oj ! eller sakta i backarna nu måste jag tagga ner först så måste jag säja ett sent god jul och sen såmåste jag ju säja gott nytt år !
Och sen så måste jag ju berätta vad jag gjort idag och i veckan...

Hej idag har jag varit med Lovisa :) Vi badade från halv tre typ det var jätte roligt vi lekte åt mjukglass och simmade lite vanligt också , det var härligt för det var inte så mkt folk där o dag:) Men men sen då vart ju klockan mkt eller den blev halv fem så vi avr tvungen att skynda oss upp :) för dom stängde kl fem :)
Sen efter jag kom hem åt jag middag och var med familjen :) det var mysigt...  Sen såg vi på MINUTEN det avr ett bra program hadde aldrig sett det förr men det avr bra :) se så satte jag mig här och började skiva :)

Igår var det ju också en stor dag på året :) Det avr nyårsafton ! :) vi var hos våra kompisar o hade årdnat en fest som många var bjudna på :) det var jätte roligt vi var i idrott salen och lekte och så gick vi ner i källaren då och då.. Sen så fans det ju också ficka till alla + godis men före det så var det massa tävlingar....
den första var typ att man skulle gå runt stolar medans musiken avr på sen när musiken stannade så skulle man sätte sig på en stol så snabbt som möjligt men det avr svårt för átt det fans intestolar till alla så en vart utan stol varje omgång så tillslut fanns det ´bara en kvar och den vann ! den som vann i går hette Malin det är en av mina kompisar :) Den anndraleken skulle man blåsa upp ballonger och sen bygga så högt det gick innom 10 sek men det svåra var att man inte fick hålla i sitt torn när tiden avr slut så om det rasa var man ute ur leken ....

Så nu har jag inget mer att säja så nu kan jag nog börja ladda upp bilderna :) Fast jag ångra mig jag tar bara några bilder några måste ju finnas kvar tills nästa inlägg :)


 Blommor :)

 

RSS 2.0