skalmantjejensumo


Design :)

Jossan den här designen skulle jag villja ha på min blogg om du kunde lägga in :)

 Tack på förhand Moa


Mini människor :)

Tänka sig så liten man har varit utan att man har tänkt på det :)

Här kommer lite bilder på mig och mina kompisar när vi var små :)

 JagJag 2009
 Josefin 2009
 Jag typ 2007 - 2008
 Jag 2007 typ
 Jag 2007 typ :)
 Gulliga Pigge då han avr liten ( min grannes katt )

 Dom här påsk äggen gjorde jag då jag var liten :)

 Jag ( dålig bild jag vet )
 Gulliga va ! :)
 Josefin då hon avr liten :)
 Jag och josefin :) Men våra gammla marsvin som vi hade förr ! Jag håller i minus och josefin diablo :)

 Jag och diablo :) han avr min jag fick honom då min förra dog som hette pluss :) Han avr långhårig och blev tyvär snyft inte så gammal..'

 Jag och diablo :)
 Josefin och diablo
 josefin och minus :)
 Jag och minus :)

Ålder på våra marsvin:

Diablo: ca 7 år Han levde jätte länge:)  så han dog verkligen av ålder...
Minus: ca 4 år Han dog av ålder ..
Pluss: ca 2 år *Han fick troligt vis en sjukdom så han dog snyft....*



Skalman har alltid funnits för mig <'3

 Sisst jag såg dej och den sissta gången jag såg dejj snyft.... :(

 Och enda sen början var du en som jag litade på och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3 Jag älskar dej med hela mitt hjärta och det vet du !

 Du var mitt allt redan från första början då jag såg dej och du tittade på mig med glada ögon <3

 Sen kom du Prins ior <3 och jag älskar dej nästan lika mycket nu som skalman men om skalman levde skulle du inte få lika mycket kärlek men nu är du allt för mig du är nästan en kopia av skalman för mig :)


Hej, sportlovet !

Hej nu är det sportlov som jag har längtat men endå så längtar jag till skolan.. Jag vet konstigt va? Jag längtar tills skolan jätte mycket enda sedan i fredaags då skolan avr slut för en timme sen såå började jag längta :) men jag tror att det är för att jag sitter så bra till i klass rummet och jag saknar vissa kopisar och jag har nytt benkpapper :) Men mest längtar jag nog tills Malå ! För vi ska till malå på lördags morgonen och nu är det onsdag så det är inte så länge kvar :) Men nu ska jag äta och sen ska jag till Anja igen vi har sovit med varandra snart i två nätter i rad och en gång innan det också på sportlovet... :) Så hejdå ! Jag kan inte lägga upp någon ny bild nu tyvär för jag har mammas dator och där har jag inga bilder :( men jag tar en gammal :)




Idag, igår och imorrn....

Héj igår var det söndag få se nu vad gjorde jag då?? Jo, juste Anja sovde över hos mig vi bakade och såg på tv spelade tv:spel och sen idag bakade vi igen fast då följde vi inget recept utan bara hällde i något som vi ville ha i. Tyvär kan jag inte ge ut receptet till åra kakor som vi hittade på för att det är tyvär ett hämligt recept...Men efter det så for vi på stan och åt hamburgare, sen for vi hem till Anja och lekte med hennes hamster... Och så var vi ju ute också. Vi for till en pulkbacke och åkte madrass.. Det var super skoj men där hann vi inte vara så länge eftersom att det blev sent.. Vi for hem till Anja igen och åkte på rumpa i en snöhög som står på deras tomt den e jätte höd så det gick snabbt ! :) Och imorrn ska vi antingen åka slalom jag och Anja familjen och Linus kompis men om det är dåligt väder för det så ska vi fara till Piteå och bada. Jag vill nog mest bada för det avr ganska längesen eller länge och länge men jag åkte slalom i förrgår tror jag att det var...

 Vad tycker ni? ska jag byta till den här designen
på bloggen ??

RSS 2.0