TACK FÖR BILDERNA !! <33

Hej har fått bilder av Lotta då jag red Prinzzen min ! <33 Och lilla browny ! :}











 Jag och Prins ior i full fart ! <33

 Jag och browny !

 Skänkelvikningen med browny gick väl sådär hehe !!

 Sparade den bäst till sisst älskar bilden men jag´hatar min min hehe !! :}





Sommarloooooooooov!!!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Nu är det sommar lov ! Ska bara ladda överbilderna till datorn fast jag vet inte när vi kan gjöra det öfr det var linus kamera vid tog med och jag vet inte när jag får ladda över bilderna :/ Det var bara det så nu måste jag tyvär gå bye !! Hare bäst jordhäst :) Hihi !


Skolavslutning idag !

Hej idag är det skolavslutning och början på riktiga sommarlovet :) Bilder kommer väl senare efter skolavslutningen ! XD
Igår var jag med kajsa hon följde mig på stallet då jag red, det avr sissta gången innan sommarlovet fast jag ska ju rida på torsag också :) Men jag hade prinssen :) Vi red barbacka och en tjej rammlade av cindra när vi skulle galoppera barbacka :/ Men jag tror att det gick bra som tur ;) det var jätt roligt första gången jag galopperade barbacka på just prinssen min =) Min bäbizz! :) Kunde inte ta med kameran efter som att min storebror skulle ha skoavslutning och skulle ha men sig den till skolavslutningen :/ Anars så skulle jag ha tagit bilder till bloggen :] Men nu vet jag inte direkt avd jag snackar om och jag måste nog gå och fixa mig inför skolavslutningen !

Hare gott igelkott !

 Årkade bara lägga upp en gammal bild sen förra året då vi skulle börja 4an :)


Hej äntigen riktig sommar !

Hej nu är det äntligen riktig sommar ! Har badat hela veckan varge dag i falkan :) Super skoj och jätte skönt. Nu är det 37 grader ute om jag räknar i skuggan :) Och det börjar bli svalare så det har varit avrmare idag än vad det är nu eftersom att klockan är kring halv 6 och 5 nu :)

Men nu ska jag och spela upp en tiater så jag msået sluta skriva nu hej då !!

bilder kommer senare )


RSS 2.0